به گزارش جارنیوز به نقل از مهر
معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی اعلام کرد که ویروس "فلیم" توسط این رژیم تولید و راه اندازی شده است.
به گزارش مهر به نقل از جروزالم پست، "موشه یعلون" امروز سه شنبه در سخنانی که می تواند این نظریه را تقویت کند که ویروس فلیم توسط اسرائیل ساخته و به کار گرفته شده گفت : همه می دانند که تهدید ایران برای اسرائیل یک تهدید جدی است و برای مقابله با این تهدید باید اقدامات مختلفی انجام داد که به کارگیری این نوع از ویروس ها هم یکی از همین اقدامات است.
معاون نخست وزیر اسرائیل در ادامه با بزرگنمایی درباره رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل در حال تبدیل شدن به کشوری است که به فناوری های فوق پیشرفته مجهز است. این دستاوردها به ما قابلیت و توانائی های مختلفی می دهند.
جروزالم پست در ادامه می نویسد: یعلون که با رادیو ارتش اسرائیل سخن می گفت در ادامه به این نکته اشاره کرد که اسرائیل درصدد حمله سایبری انجام شده به رایانه های ایران است.
به نوشته این روزنامه، ویروس فلیم در صورت نفوذ به هر رایانه ای، آن را تبدیل به یک جاسوس بالقوه می کند. این ویروس همچنین قابلیت ضبط مکالماتی را که در اطراف رایانه ای را که در آن نفوذ کرده را نیز دارد.
این ویروس به مدت پنج سال فعال بوده و روز گذشته یک شرکت روسی از کشف آن خبر داد . رئیس شرکت روسی آنتی ویروس "کسپراسکای" گفت کارشناسان یک حمله سایبری پیچیده هدفمند که از سال ۲۰۱۰ مبادرت به دزدی اطلاعات از ایران و برخی کشورها می کرده است را کشف کرده اند.
فلیم در راه استاکس نت
در تاریخ دوم مرداد سال ۱۳۸۹ شرکت "سایمنتک" اعلام کرد : رایانه های ایران مورد هجوم شدید کرم خطرناک رایانه ای به نام Stuxnet قرار گرفته اند که تلاش می کند اطلاعات سیستمهای کنترل صنعتی را به سرقت برده و آنها را بر روی اینترنت قرار دهد. اندونزی و هندوستان نیز به واسطه این نرم افزار مخرب مورد هجوم قرار گرفته بودند.
بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط شرکت "سایمنتک" در حدود ۶۰ درصد از سیستمهای رایانه ای که به این ویروس آلوده شده بودند در ایران قرار داشتند. پس از کش و قوس های فراوان بالاخره روزنامه صهیونیستی در تاریخ ۲۶ دی ماه سال ۱۳۸۹ اعتراف کردند که ویروس استاکس نت با همکاری اسرائیل و کشورهای امریکا، انگلیس و آلمان تولید و به کار گرفته شده است.
استاکس نت از کجا آمد؟
به نوشته جروزالم پست در سال ۲۰۰۸ میلادی دولت جرج بوش مجوز تولید استاکس نت را صادر کرد و پس از آن با همکاری اسرائیل تولید این کرم رایانه ای آغاز شد. اسرائیل برای آنکه از کارآیی این کرم مطمئن شود سانتریفیوژهایی همانند آنچه در تاسیسات هسته ای ایران استفاده می شوند تهیه کرد و در نیروگاه دیمونا استاکس نت را بر روی آنها آزمایش کرد.
این روزنامه در ادامه می نویسد: پس از صدور مجوز از سوی دولت بوش، آزمایشگاه ملی آیداهوی آمریکا با شرکت آلمانی زیمنس وارد همکاری شد تا مشکلات موجود در رایانه های این شرکت آلمانی را شناسایی کند و از آنجا که زیمنس در آن سالها همکاری نزدیکی با ایران داشت و اغلب تجهیزات مورد استفاده در تاسیسات مهم ایران توسط زیمنس تامین می شد شناسایی مشکلات موجود در رایانه های زیمنس کمک زیادی به شناسایی تاسیسات ایران می کرد.
همکاری زیمنس با آزامایشگاه ملی آیداهو موردی بود که روزنامه تایمز در سال ۲۰۰۸ به آن اشاره کرده بود.آزمایشگاه ملی آیداهو بخشی از اداره انرژی آمریکاست که در تولید تسلیحات هسته ای فعالیت دارد.
بر همین اساس، مشکلاتی که در رایانه های زیمنس کشف شد در سال ۲۰۰۹ و در پروژه استاکس نت مورد استفاده قرار گرفت.
به نوشته این روزنامه، استاکس در سال ۲۰۰۹ از طریق نرم افزارهای سیار همچون فلش و یا اینترنت وارد رایانه ها شد و سپس هر رایانه ای که به این رایانه ها متصل می شود به ویروس استاکس نت آلوده می شد.
جروزالم پست در ادامه می نویسد بر اساس اسناد موجود، استاکس با همکاری آمریکا، آلمان، اسرائیل و انگلیس ساخته شده است. اما ممکن است آلمان و انگلیس در هنگام این همکاری اطلاعی از اینکه فعالیت آنها منجر به تولید چه مشکلی خواهد شد نداشته باشند. اما آنچه مسلم است این مورد است که مجوز ساخت این کرم رایانه ای توسط "جرج بوش" صادر شده و "باراک اوباما" در سال ۲۰۰۹ مجوز به کارگیری آن را صادر کرده است.
در همین رابطه یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود گفت : آمریکا به جای حمله به ایران تمایل داشت تا برنامه هسته ای ایران دچار وقفه شود و خوب به این موضوع دست یافت.
این در حالی است که در سال ۸۹ شرکت آلمانی "رالف لانگر" که یک شرکت امنیت رایانه ای است مدعی شده بود که ممکن است استاکس نت از طریق پیمانکاران روسی به تاسیسات ایران منتقل شده باشد.
:: موضوعات مرتبط:
سياسي ,
,
:: برچسبها:
ویروس جدید ,
مقابله با ایران ,
رژیم صهیونیستی ,
آزامایشگاه ,
روزنامه ,
:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4